Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Σαλάτα με σπανάκι

Πολύ ωραία ιδέα για να συνοδεύσει ψητά...διαφορετική και πρωτότυπη...

Πρέπει όμως να θυμηθούμε απο το προηγούμενο βράδυ ή έστω 4-5 ώρες πριν να φτιάξουμε το ντρέσινγκ...
Πρέπει λοιπόν να μουλιάσουμε σε μπολ καρύδια χοντροκομμένα και ξανθές σταφίδες σε ελαιόλαδο με μπόλικο ξύδι μπαλσάμικο και αλατάκι. Το φυλάμε στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστούμε.

Διαλέγουμε τις καρδιές απο σπανάκι και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια μαζί με ρόκα και φύλλα σαλάτας κατσαρής. Σε βαθύ μπολ βάζουμε σε στρώσεις τα λαχανικά, προσθέτουμε ντρέσινγκ, πάλι λαχανικά και ντρέσινγκ.

Από πάνω στολίζουμε με πολύ λεπτές φέτες παρμεζάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...