Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Σαλάτα με πατζάρια και γιαούρτι


Δροσερή και εμφανίσιμη !!!

Βράζουμε 1 κιλό πατζάρια, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια (μόνο τα κεφάλια βέβαια). Προσθέτουμε 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο, 1 1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι, 1 κούπα χοντροκομμένα καρύδια, 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο αλατοπίπερο.
Τα ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...